VÅRE KATEGORIER

TRENING

Denne kategorien skal inspirere deg til å dra på deg treningsskoene og løpe ut i villmarken som om ingen andre ser deg! Her får du forskjellig tips til trening enten det er intervaller eller pilates.

HELSE

Kategorien «Helse» har som visjon å øke kunnskapen din om hva du putter i deg. Hva er egentlig så bra med det blåbæret du spiser? Vi har delt inn i «Mat & Drikke» og «Psyke», hvor begge deler er en viktig del av din helse.

OPPSKRIFTER

Her deler vi det beste av det beste med deg, og det beste med det hele er at vi har testet ut alle oppskriftene selv så vi kan nærmest garantere at det smaker fantastisk.

INTERIØR

Denne kategorien har som intensjon å inspirere deg om du søker inspirasjon til hjemmet ditt. Vi elsker å tenke nytt og kan nesten ikke stå stille før neste prosjekt er i gang. Kjenner du følelsen har du kommet til rett sted.

STIL

En kategori som gir deg inspirasjon og det siste nye på ett og samme sted. Slipp å kaste alle klærne i klesskapet på gulvet og la deg heller bli inspirert av våre bilder og anbefalinger.

DIY

«Do It Yourself»! Vi samler inn geniale life hacks som man enkelt kan klare å fikse selv. Alt fra egen grønnsakshage på kjøkkenet til hjemmesnekrede designerputer.